top of page

Breakfast of Champions apēd Edgars

Latvijā beidzot ir iestājies kalendārais, astronomiskais un, protams, arī meteoroloģiskais pavasaris!


Kā katru gadu, papildus pilnībā neprognozējamiem laika apstākļiem, tas ir pamodinājis RTM “lāčus”, kuri diezgan sapīkuši, netīrām ķepiņām (lasi wedgiem) ir izrāpušies no savām ziemas migām, lai kopā uzsāktu katrs savu Santjago ceļu - nebeidzami, bieži vien neizsakāmi mokoši un saprātu izaicinoši kilometri Milgrāvja pusē. Mēdz teikt, ka šī ceļa noiešana ir katra RTM biedra individuāls izziņas, piedošanas un veltījuma ceļš... un nešaubīgi tā būs arī šosezon! Tomēr pirms 2024 ceļa uzsākšanas RTM biedri ir saņēmuši sava veida valdes piedošanu – lasi tikai atsaldēti neveiksmīgi iesaldētie handikapi - ļaujot ziemā iekrātos taukus zemākas raudzes sacensībās pilnā krāšņumā demonstrēt Čempionu brokastīs.


Pēc RTM direktora svinīgās uzrunas noklausīšanās, kopumā 27 čempioni devās uz starta, kas nedaudz aizkavējās biedru atkalredzēšanās prieka ar sekojošām ilgstošām savstarpējām sarokošanām, apskaušanām un sezonas līgumu detaļu pieslīpēšanās dēļ.


Starts un arī kopumā viss turnīrs pagāja Edgara Zālīša nospiedošā pārākumā. Viss loģiski, jo šis Lācis iepriekšējā sezonā bija uzaudzējis muskuļus (divas uzvaras pēc saviem ieskatiem pat labprātīgi atdodot savam protežē Zaķim un vēl vienam dzīvniekam), kas ziemu ļāva kopā ar savu small body BFF Tāli Pētersonu aizvadīt Dienvidāfrikas golfa laukumos. Tur Edžaxx, ne tikai uzturēja sevi nevainojamā formā, bet arī inspirējās sapulcināt biedrus no Pareizā krasta un iepriekšējā vakarā novadīt Team building ar mērenu sporta dzērienu patēriņu, kas neradīja paliekošas sekas svētdienas posmā.. No rīta uz pirmā tee ieraugot flaitā tūres MVP Nikolaju radās domas par konkurences radīšanu 2024. gada reisā.. Tas automātiski šo pārdrošo domu materializēja putera uzkārsēšanā ļaujot sačiņīt visas stulbības. Kā piemēram 18. bedrē, pēc neveiksmīga approach sitiena 8 metru PAR puts nebij šķērslis vajadzīgā rezultāta nodrošināšanai (jo Edža nekad uz 18 bedres neputerē garām). Savukārt mirkli pirms tam, atrodoties uz šī gada Ozo laukuma Slope index 1 astotās bedres Edgars bija nonācis neapskaužamā situācijā, kur pat Ballasteros neko nevarēja palīdzēt, jo priedītei ar zemiem zariem bija apgājis apkārt vairāk reizes kā rūpīgs dārznieks savai iemīļotai rozei! Kad Edgars nonāca faraveja rajonā rezultāta tablo rādīja 3. Tad pēc sitiena  ar vudu turpināja apgūt vietējo botāniku - bērzu birzīti, no kurienes uzbakstītā bumba uz paša grīna sākuma normālam ierindas RTM biedram radītu kā minimums trīs putu! Tikai ne Edgaram svētdien, rezultātā pārsteidzoši labs bogijs un garantēta pārspēle ar tūres Jūras vilku Valdi Siliņu trīspadsmitajā bedrē. Pēc pirmās pārspēles abiem viegli PAR, bet otrajā pārspēlē Valdis bumbiņu raidīja tur, kur viņam pierastāk – ūdenī. Rezultātā Edgars čempions, bet sudraba paplāte Valdim Siliņam, kurš pēc čempiona ieskatiem, ir vēl jauns un perspektīvs, un droši varēs sevi šogad apliecināt kādā no nākamajiem posmiem.


Dalītā trešā/ceturtā vieta Svenam Dinsdorfam, kurš pa ziemu ir pievērsies jaunam hobijam – ceļu būvei Mārupes rajonā, un Ernestam Sinkevičam, kurš ziemā ir pirmo reizi karjerā nofitojis nūjas dārgajā Londonas birojā, kas likumsakarīgi uzreiz pirmajā posmā un pirmajā spelē šogad ļāva uzstādīt savu personal best stroku Ozo.


Nākamais posms aizraujošajā JGCH, kurā čempioniem jau pievienosies ierindas biedri, kuriem nešaubīgi ir ko pierādīt!




 

128 views

Recent Posts

See All
bottom of page